Kapcsolat

Nekünk,macskásoknak!Ezt a blogot a macska gazdiknak hoztam létre! Írj nekünk : macskaneveles@gmail.com címen! Jó macskanevelést :)

Szóval a legidősebb macska

2013.11.07. 12:00 | macska-neveles | Szólj hozzá!

Huszonhét éves lett a világ legvénebb macskája.A cicus még most is él is virul.Ez ugye a nemrégiben posztolt táblázat alapján 135 emberi évnek felel meg.Ez embertelen, azaz macskátalan :)

Hozzátenném,hogy a macska sanyarú gyermekkorral rendelkezett.Akkor jöhet is a poszt

A macskaaggastyán brit, Waddynek hívják, Ravensdenben él. Élete meglehetősen mostohán kezdődött: egyszerűen kihajították gazdái macskájuk almából. Négyhetes volt a macskakölyök, amikor Ann Munday magához vette.

 

legideosebb_macska_a_vilagon

 
Nagyon kicsi és nagyon soványka volt, csoda, hogy életben maradt. Most olyan, mint egy öregember: naphosszat szunyókál meg eszik. Nem tökéletes az egészsége, de még mindig fel tud ugrani nemcsak az ágyamra, hanem az asztalra is"-
nyilatkozta a 66 éves idős hölgy

A bejegyzés trackback címe:

https://macska-neveles.blog.hu/api/trackback/id/tr595618186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása