Kapcsolat

Nekünk,macskásoknak!Ezt a blogot a macska gazdiknak hoztam létre! Írj nekünk : macskaneveles@gmail.com címen! Jó macskanevelést :)

A legmagasabb macska

2010.11.01. 14:43 | macska-neveles | Szólj hozzá!

 

Íme a legmagasabb cica.
A szavannákról, és egyéb macska-hibridekről egyre sűrűbben hallani manapság, ahogy egyre népszerűbbek, és egyre több család választja őket kedvencül. Ismétlésképpen: a szavanna macska alapvetően a szervál és a házimacska keveréke, de a kialakításában a bengáli, az egyiptomi mau és a keleti macska génállománya is szerepet kapott.

Egy kaliforniai tenyésztő szavanna-macskája meglehetősen tekintélyt parancsoló magassággal avanzsált a minap Guinness-rekorderré. A Scarlet's Magic névre hallgató macsek 43,4 centiméter a lábujjaitól a vállvonaláig, amivel ő bizonyult a legmagasabb macskának.

A szavanna-macskák rendkívül barátságosak, okosak, és nem utolsósorban nagyon szépek. Roppant játékosak, imádnak a középpontban lenni, és mindig igyekeznek a gazdik közelében tartózkodni. Angliában és Kaliforniában különönnépszerűek, de már az egész világon futótűzként terjed a szavanna-őrület

Kíváncsian várjuk, összejön-e Scarlet's Magicnek az újabb rekord, mindenesetre az biztos, hogy minden esélye megvan a sikerre

 

 

.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macska-neveles.blog.hu/api/trackback/id/tr632413498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása